Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Αλληλεγγύη στους αγώνες του λαού της Βενεζουέλας. Όχι στα ιμπεριαλιστικά πραξικοπήματα

http://antarsya.gr/sites/default/files/field/image/anti-american-graffiti-venezuela-9.jpg
 Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκφράζει την πλέρια αλληλεγγύη της στον αγωνιζόμενο λαό της Βενεζουέλας που σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο των σχεδιασμών  του ιμπεριαλισμού. Οι κατευθυνόμενες δήθεν διαδηλώσεις της χρηματοδοτούμενης από τους αμερικανούς αστικής αντιπολίτευσης στην πραγματικότητα ισοδυναμούν με ένα συνεχές  πραξικόπημα ενάντια στις κατακτήσεις της βολιβαριανής επαναστατικής διαδικασίας. Θέλουν να γυρίσει η Βενεζουέλα στις εποχές της απόλυτης εξαθλίωσης, της κηδεμόνευσης, της λεηλασίας του εθνικού της πλούτου.

Ενοχλεί τους εκπροσώπους του ιμπεριαλισμού ότι στην «πίσω αυλή» των ΗΠΑ υπάρχει ένα νικηφόρο αντιιμπεριαλιστικό κίνημα. Ενοχλεί τις πολυεθνικές να υπάρχουν κινήματα που επιβάλλουν να είναι σε δημόσια ιδιοκτησία οι πλουτοπαραγωγικές πηγές. Ενοχλεί να υπάρχουν λαοί και κινήματα που δηλώνουν ότι οικοδομούν το σοσιαλισμό.

Οι λαοί και τα κινήματα σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να βλέπουν με ενδιαφέρον και ελπίδα τις εξελίξεις στη Λατινική Αμερική, αυτό το «εργαστήρι των ονείρων». Τιμούν τη μνήμη και το έργο του Ούγκο Τσάβες. Θέλουν να δουν το λαό της Βενεζουέλας να κερδίζει και την επαναστατική διαδικασία να προχωρά ανοίγοντας δρόμους μιας σύγχρονης σοσιαλιστικής προοπτικής. Δεν θα αφήσουν να περάσουν τα πραξικοπήματα.

Τα πραξικοπήματα των ιμπεριαλιστών δεν θα περάσουν!
Ο λαός της Βενεζουέλας θα νικήσει
Το μέλλον ανήκει στους αγώνες για μια σύγχρονη σοσιαλιστική προοπτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου